Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dankzij jullie giften gaan deze kinderen nu naar school!

15 februari 2023 · Leestijd 2 min

Tijdens de vorige EO-Jongerendag is er door jullie geld ingezameld om veertig kinderen in Madagaskar naar school te kunnen laten gaan. Om dit voor elkaar te krijgen was er 30.000 euro nodig en dankzij jullie is dit gelukt! Intussen is dit geld goed besteed in Madagaskar en kregen wij deze week super leuke foto’s in de mail van hele blije kinderen! Ben jij benieuwd hoe het nu met ze gaat? Lees dan snel verder!

Wat is er bereikt met jullie giften?

Met de collecte tijdens de EO-Jongerendag wilden ADRA Nederland en EO Metterdaad aandacht vragen voor scholieren in Madagaskar die hard geld nodig hadden om school, lesmateriaal, en schooluniformen te betalen. We kunnen wel zeggen dat deze actie geslaagd is, want we hebben met elkaar 30.000 euro ingezameld! Dit bedrag is genoeg om zes schooljaren voor alle veertig scholieren te betalen!

De veertig kinderen zijn begin september aan hun middelbare school begonnen. ADRA Nederland ging bij ze op bezoek om te kijken hoe het nu met ze gaat. We hebben ontzettend leuke foto's ontvangen van deze scholieren en deze delen we graag met jullie! Spotten jullie de shirts van de vorige EO-Jongerendag? 

Koop nu je tickets voor EO-Jongerendag 2023

Dit jaar gaat de EO-Jongerendag ook weer door en we hebben er zin in! Wil jij ook bij dit mooie event in Rotterdam Ahoy aanwezig zijn? Koop dan hieronder je tickets.

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z’n kop kan zetten!

Haal hier je tickets!

Geschreven door

Lydia Reitsma

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡