Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Motorclub The Property of Jesus: “God kijkt niet naar mijn motorpak, hij kijkt naar mijn hart”

22 februari 2021 · Leestijd 2 min

'Motorclub' en 'christen' een gekke combinatie? Deze mannen uit het programma Reizen Waes bewijzen het tegendeel: "Wij verkondigen de boodschap van Jezus."

In het Belgische Limburg hebben de zwaarste motorbendes hun gebied afgebakend: Hells Angels, Bandidos, Satudarah... Het zijn clubs die absoluut niet met elkaar door een deur kunnen. Toch is er in het gebied één motorclub die met alle andere clubs banden heeft. Presentator Tom gaat in zijn programma Reizen Waes bij deze club langs: "Dat zijn ook zware gasten. Zij gaan ook naar zware meetings. Er is één groot verschil. Ze hebben zich allemaal gewijd aan God."

Tom heeft het over motorclub The Property of Jesus. Als de interviewer benoemt dat hij de riders van deze club er best intimiderend uit vindt zien in hun motorpakken, reageren ze zelfverzekerd: “Als wij vijf minuten gepraat hebben, zie je dat ons hart Jezus is. God kijkt niet naar mijn leren pak. Hij kijkt naar de binnenkant van het hart." Check hieronder een fragment of bekijk hier de hele aflevering (The Property of Jesus vanaf 29.44 min).

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Lees ook: "Ik reed op mijn motor de kerk binnen”

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡