Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Chesron en Michaël van De Rechtstaat zijn discipelen in The Passion

4 maart 2020 · Leestijd 2 min

De namen van de discipelen en bijrollen van The Passion 2020 zijn bekend! Onder de spelers zit ook het rapduo Chesron Sminia en Michaël Gabriël van De Rechtstaat.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wij kennen het duo uiteraard als rappers van nummers als 'Botoxchristen' en 'Goudkoorts'. Michaël Gabriël is bekend als frontman van de band en van zijn rapfilmpjes op Instagram. Hiernaast heeft Michaël zijn eigen studio in Vlaardingen en geeft hij raplessen op scholen door het hele land.

Chesron Sminia is zanger, schrijver en producer van De Rechtstaat. Naast muziek zet Chesron zich ook in voor het thema gerechtigheid. Zo is hij ambassadeur van International Justice Mission, een organisatie die zich inzet tegen onder andere moderne slavernij en mensenhandel.

'The Passion' vindt plaats in Roermond. Het tv-evenement wordt op Witte Donderdag 9 april live uitgezonden op NPO 1, NPO Radio 2 en NPO Start. Ook is er dit jaar weer de digitale processie, waarbij bezoekers van thepassion.nl een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten tijdens de live-uitzending.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡