Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BREAKING: Jorams anti-Second Love actie haalt Tweede Kamer!!!

27 januari 2016 · Leestijd 2 min

WOW, DIT IS VET! Twee weken geleden ging Joram in zijn radioshow op 3FM los over de Second Love reclames. Straks staat het verbod op de spotjes die mensen aanmoedigen om vreemd te gaan op de agenda in de Tweede Kamer. WIJ ZIEN EEN LINK!

Je hebt het vast wel meegekregen: BEAM-boy en 3FM-dj Joram Kaat die in zijn radioshow uitsprak zich kapot te ergeren aan de Second Love spotjes tijdens zijn programma. Reclames die mensen aanmoedigen om vreemd te gaan. Een citaat: “Het lijkt tegenwoordig maar normaal dat je naast je relatie ook nog date. En dat je in je relatie of huwelijk maar kijkt hoe het loopt. Dat vind ik zó belachelijk!” Joram plaatste het fragment op zijn Facebook, waar het duizenden keren werd geliked.

SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij was blij met het vurige pleidooi van Joram, liet hij op Twitter weten:

afbeelding

Giel

Van der Staaij wil, net als Joram, dat de Second Love spotjes van de radio afgaan. Sterker nog, hij wil dat de publieke omroep geen reclames meer uitzendt voor overspel. Vanmorgen op Radio 1 pleitte hij in ieder geval voor waarschuwingen bij de reclames. Het verbod op de reclames wordt later vandaag in de Tweede Kamer besproken. Daarom liet Giel vanmorgen in zijn ochtendshow nog even het complete fragment van Joram horen:

Wij zijn uiteraard super trots!! Dat is wel te zien in deze video, die redacteur Marnix schoot toen we vanmorgen live meekeken naar de show van Giel:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

LEES OOK: Joram komt in actie tegen SecondLove

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡