Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Popduo BENR kwetsbaar in muziek-podcast: 'Ik krijg nu weer tranen in mijn ogen'

7 maart 2022 · Leestijd 2 min

Bart en Robin vertalen hit na hit op TikTok naar het Nederlands en harken gerust een half miljoen streams binnen onder de naam BENR. Hoewel hun grote eerste optreden met The Script in Ziggo vanwege corona werd afgezegd, bleven zij zelf online maar groeien en groeien. Het duo is te gast bij de EO-podcast Tekstuele Voorlichting waar ze het kwetsbare verhaal achter hun nummer 'Hart van steen' vertellen. Een openhartig gesprek over verwachtingen, kwetsbaarheid en echte mannen. Kortom: een podcast die je moét luisteren als je de mannen achter BENR beter wilt leren kennen.

Het verhaal achter het nummer 'Hart van steen'

Bart: "Als man hoor je vaak dat je je moet vermannen en niet te snel moet huilen. In mijn gezin viel dat mee, want ik ben opgegroeid met twee zussen, maar ik zie het wel heel veel om me heen."

Robin: "Bij ons in het gezin werd er niet zoveel over verdriet gepraat, totdat mijn vader kanker kreeg. Toen moesten we wel uit onze veilige bubbels stappen en over ons verdriet gaan praten. Het was heftig, maar het heeft me ook geholpen. Ik praat nu veel makkelijker over mijn emoties nu ik eenmaal die drempel over ben gegaan."

De mannen willen graag een nieuw beeld van mannelijkheid scheppen. Luister de podcast als je wilt weten hoe ze dit gaan doen.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡