Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BELANGRIJK: We gaan de EO-Jongerendag 2022 fundraisen!

Met jouw hulp kunnen we ook in 2022 duizenden jongeren bij elkaar brengen!

23 september 2021 · Leestijd 2 min

BEAM start een fundraise-actie om ook in 2022 de EO-Jongerendag te kunnen organiseren. Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken. houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. De werkelijke kostprijs ligt namelijk (veel) hoger. De afgelopen jaren betaalden we dit verschil uit eigen budget. Helaas is dat niet meer volledig mogelijk en vragen we jullie hulp om de EO-Jongerendag ook in 2022 mogelijk te maken. Dus geef een gift en stuur vooral daar naar iedereen die je kent! :)

Juist nu

Joram Kaat presenteerde al vijf edities van de jongerendag. “Mijn eerste EO-Jongerendag was erg bepalend voor mijn geloof. Daarvoor leek het alsof de kerk en school twee verschillende werelden waren in mijn leven. Door met duizenden leeftijdsgenoten samen te komen en te luisteren naar toffe muziek en sprekers, kamen die werelden voor mij samen. God komt echt dichtbij op zo’n dag”, vertelt Joram. “Als BEAM komen we in actie om deze ervaring ook te bieden aan de jongeren van nu, die dit juist in deze periode zo goed kunnen gebruiken. Een dag waarop je samen je geloof kan delen, in begrijpelijke taal en door muziek die je raakt”.

We kunnen de EO-Jongerendag van 2022 alleen samen mogelijk maken

EO-directeur Arjan Lock

Alleen samen

De EO-Jongerendag bestaat sinds 1975 en is al bijna 50 jaar betekenisvol voor inmiddels meer dan een miljoen jongeren. De prijs van een ticket houdt de EO zo laag mogelijk zodat alle jongeren in Nederland de kans krijgen om de EO-Jongerendag te bezoeken. De EO investeert nog steeds een aanzienlijk bedrag in de organisatie van de EO-Jongerendag, maar heeft niet de middelen om de volledige kosten te dragen. Arjan Lock, directeur van de EO: “Als EO zijn we financieel gezien een stabiele organisatie, maar we hebben hoge ambities, waarin we afhankelijk zijn van het geld dat leden en donateurs aan de EO geven. Daarom kunnen we de EO-Jongerendag van 2022 alleen samen mogelijk maken”.

Lees meer over de fundraise-campagne op eo.nl/jongerendag

EO BEAM start fondsenwerving voor EO-Jongerendag

Lees ook over:

EO BEAM start fondsenwerving voor EO-Jongerendag