Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BELANGRIJK: dit is de tussenstand van de EO-Jongerendag fundraising!

Met jouw hulp kunnen we ook in 2022 duizenden jongeren bij elkaar brengen!

23 september 2021 · Leestijd 2 min

BEAM start een fundraise-actie om ook in 2022 de EO-Jongerendag te kunnen organiseren. Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken, houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. De werkelijke kostprijs ligt namelijk (veel) hoger. De afgelopen jaren betaalden we dit verschil uit eigen budget. Helaas is dat niet meer volledig mogelijk en vragen we jullie hulp om de EO-Jongerendag ook in 2022 mogelijk te maken. Dus geef een gift en stuur vooral door naar iedereen die je kent! :)

Tussenstand

De tussenstand is momenteel 263.559 euro. Wat een bizar mooi bedrag hebben jullie al gegeven voor de EO-Jongerendag. Bedankt voor alle fantastische donaties! Er is 350.000 euro nodig om de EO-Jongerendag ook in 2022 te organiseren.

Waarom deze actie?

BEAM startte deze fundraise-actie om ook in 2022 de EO-Jongerendag te kunnen organiseren. Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken. houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. De werkelijke kostprijs ligt namelijk (veel) hoger. De afgelopen jaren betaalden we dit verschil uit eigen budget. Helaas is dat niet meer volledig mogelijk en vragen we jullie hulp om de EO-Jongerendag ook in 2022 mogelijk te maken.

Juist nu

Joram Kaat presenteerde al vijf edities van de jongerendag. “Mijn eerste EO-Jongerendag was erg bepalend voor mijn geloof. Daarvoor leek het alsof de kerk en school twee verschillende werelden waren in mijn leven. Door met duizenden leeftijdsgenoten samen te komen en te luisteren naar toffe muziek en sprekers, kamen die werelden voor mij samen. God komt echt dichtbij op zo’n dag”, vertelt Joram. “Als BEAM komen we in actie om deze ervaring ook te bieden aan de jongeren van nu, die dit juist in deze periode zo goed kunnen gebruiken. Een dag waarop je samen je geloof kan delen, in begrijpelijke taal en door muziek die je raakt”.

We kunnen de EO-Jongerendag van 2022 alleen samen mogelijk maken

Help je ook mee met een gift? We zijn er bijna! Geven kan via eo.nl/jongerendag

EO BEAM start fondsenwerving voor EO-Jongerendag

Lees ook over:

EO BEAM start fondsenwerving voor EO-Jongerendag

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡