Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM tipt!

26 juli 2016 Leestijd 2 min

Vakantie! Eindelijk tijd voor een goed boek of drie seizoenen van je favoriete serie. De BEAM-redactie geeft je een paar zonzalige zomertips:

Boeken

afbeelding

Redacteur Esther: "

Dit boek is fantastisch. Ik heb hem in een keer uitgelezen. Hendrik Groen zit in een bejaardentehuis en beschrijft in zijn dagboek alle dagelijkse gebeurtenissen. Zo is er een bejaarde die stiekem roze koeken in het aquarium in de eetzaal gooit en is er een heuse machtsstrijd gaande over wie de snelste scootmobiel heeft. Hendrik en zijn vrienden besluiten een 'oud maar niet dood-club' op te richten en besluiten, zolang het nog kan, het beste uit het leven te halen. Ik heb gehuild. Zowel van het lachen, als van verdriet. Echt een aanrader."

Films

afbeelding

Redacteur Bas:

"De film Huisdiergeheimen komt 3 augustus in de bios, en ik weet nu al dat ik hem ga zien! Ik ben altijd al benieuwd wat mijn konijn thuis doet als ik er even niet ben, en daar ga ik nu eindelijk achterkomen... SPANNEND."  

Muziek

afbeelding

Muzieksamensteller Herbert:

"Deze band bestaat alweer 16 jaar. Ze komen uit de punk hoogtijdagen en hebben heel wat lekkere uptempo rock'n roll songs gemaakt. Inmiddels is het 2016 en laat de band na een lange pauze weer van zich horen. Dit album is een ware parel. De stem van zanger Matt Thiessen is meer dan rock'n roll. Het kan soms wat dromerig en Owl City-achtig overkomen. Het mooie aan dit album is dat 'Air For Free' het beste is van twee werelden, oldskool rock songs en dromerige liedjes. Daardoor is het een heel afwisselend album. Echt een aanrader voor deze zomer! Mijn favoriete nummer is 'Air For Free'.''

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕