Ga naar submenu Ga naar zoekveld

"Haar tong bleef achter mijn beugel haken"

11 februari 2021 · Leestijd 2 min

In de magazinerubriek BEAM Talk stellen wij dezelfde vraag aan zes jongeren. Dit keer zijn wij benieuwd naar jouw eerste zoen: heb je die al gehad en zo ja, HOE WAS HET?!!!1!

Linda (22): “Mijn eerste zoen was bij mijn vriendje thuis. Hij maakte een move en ik dacht al vrij snel dat we klaar waren, dus deed ik mijn mond weer dicht. Hij had dat niet door en voordat ik het wist, beet ik in zijn tong. Gelukkig had hij geen pijn, maar ik vond het supergênant!”

Femke (17): “Ik heb nog nooit gezoend. Ik wil mijn eerste zoen namelijk niet zomaar aan iemand geven. Het moet veilig voelen en binnen een relatie zijn. Mensen kijken me soms raar aan, als ik zeg dat ik nog nooit heb gezoend, maar voor mij is het heel speciaal om zoiets met een ander te delen. Misschien loop ik achter op leeftijdsgenootjes, maar dat maakt me niet uit.”

Thomas (14): “De eerste keer ging helemaal mis. Ik had een beugel met een soort bruggetje in mijn gehemelte. Ik weet niet hoe het kan, maar tijdens de zoen – die in het fietsenhok achter school plaatsvond – bleef de tong van mijn toenmalige vriendin daarachter haken. We kregen hem er met geen mogelijkheid uit en ik kon amper ademen …! Pas na twee minuten kreeg ze haar tong terug. De dag erna was het uit.”

Nog meer smeuïge (en minder smeuïge) liefdesverhalen lees je in het nieuwste BEAM Magazine! Word nu lid en ontvang 'm 4x per jaar in jouw brievenbus :)

Geschreven door

Engeline

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡