Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUWS: De BEAM-sponsorloop voor de EO-Jongerendag 2024

18 september 2023 Leestijd 2 min

Donderdag 28 september 2023 wordt een dag die misschien wel de geschiedenisboeken in gaat. De hele BEAM-redactie loopt die dag van het EO-kantoor in Hilversum naar Rotterdam Ahoy, en JIJ kunt ons onderweg komen helpen en aanmoedigen. Check hieronder onze route!

Waarom doen we dit?

Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken, houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. Met al het geld dat we binnenhalen van de ticketverkoop, kunnen we helaas niet de hele EO-Jongerendag betalen. Daarom vragen we elke editie de hulp van giftgevers (jij en je hele familie, kerken en bedrijven) om de EO-Jongerendag mogelijk te maken. Dit jaar proberen we als redactie zoveel mogelijk geld en aandacht te krijgen voor de fundraising door een sponsorloop te doen van Hilversum naar Rotterdam Ahoy. 

Hoe gaan we lopen?

De volledige route kun je vinden via deze link. We lopen in totaal 75 kilometer en beginnen om 06.00 bij het EO-gebouw in Hilversum. Komen wij onderweg langs jouw huis, of woon je in de buurt? Laat het ons dan weten via Instagram (@eobeam). Je kunt ons dan helpen door ons te komen supporten, eten en drinken te brengen of je huis open te stellen voor een wc-bezoekje. Op de dag van de sponsorloop (28 september) delen we via Instagram ook een link waarmee je ons live kunt volgen. Zo weet je precies waar we zijn.

Zo kun jij helpen

Naast aanmoedigen, kun je ons ook helpen door een donatie te doen. 

Ik wil sponsoren!
Volgend jaar weer?

Lees ook over:

Volgend jaar weer?

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕