Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM organiseert grootste tikkertje van Nederland: ruim 700 deelnemers!!

24 april 2020 · Leestijd 2 min

BEAM speelt dit jaar het grootste tikkertje van Nederland: tot nu toe deden er 754 mensen mee met dit aloude spel in digitale variant. Ook meedoen, zodat we aan de 1.000 komen? Lees dan hieronder :)

Met de actie Code Rood wil BEAM - samen met jou - zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen die in de prostitutie werken. En daarom spelen we DIGITAAL TIKKERTJE! Help jij mee om Code Rood als een olievlek over Nederland te verspreiden en de 1.000 spelers te halen? Maak 1,50 euro over voor Code Rood en stuur daarna onderstaand berichtje door naar zoveel mogelijk mensen. 


Tikkie, jij bent ‘m! 
Ik doe mee aan het grootste tikkertje van Nederland en steun daarmee de Code Rood-actie van BEAM. Zij komen - samen met mij - in actie voor mensen in de prostitutie die door de coronacrisis niets meer hebben (meer informatie: beam.eo.nl/coderood). Ik doneer 1,50 euro aan dit doel. Doneer ook en tik 'm door: https://bit.ly/BEAM-Code-Rood


Voor 150 euro kan één man of vrouw in de prostitutie worden geholpen. Help jij mee om zoveel mogelijk van deze mensen te steunen in deze coronacrisis? BEDANKT!

Geschreven door

Bas

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡