Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM komt deze zomer naar jouw camping!

8 juli 2020 Leestijd 2 min

Blijf jij deze zomer lekker in Nederland? Gezellig, want de BEAM Full Energy Tour komt naar je camping! De BEAM-redactie gaat met een vette silent disco set alle tenten op de kop zetten.

Wat?

Terwijl jij je lekke luchtbed nog een keer opblaast, en de haringen nog wat dieper in de grond slaat, rijdt de BEAM-redactie deze zomer richting jouw camping! Op verschillende data komen wij een feestje bouwen op christelijke campings in Nederland. Ben jij op één van de dagen hieronder op de camping? Kom dan naar de silent disco van de BEAM Full Energy Tour!

Waar en wanneer?

Woensdag 22 juli om 21.00: Camping De Heigraaf in Woudenberg
Donderdag 23 juli om 21.30: Camping Beloofde land in Voorthuizen
Vrijdag 24 juli om 21.00: De Kleine Belties in Hardenberg
Zaterdag 25 juli om 21.00: Camping Betteld in Zelhem

Hoe?

Iedereen op de camping mag meedoen met de silent disco! Je hebt geen ticket of reserving nodig. En geen zorgen, zodra we arriveren zijn we niet te missen. Natuurlijk hanteren we alle coronaregels. We zorgen voor 1,5 meter afstand, en handen en koptelefoons worden goed schoongemaakt. Vergeet trouwens niet om je ouders lief aan te kijken, want er zijn uiteraard ook BEAM Truien te koop. En dat niet alleen: er zijn ook nog eens vette prijzen te winnen. TOT DAN!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕