Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM geeft weg: Boekenpakketten

27 december 2016 Leestijd 3 min

CADEAUTJEESSS!! Lekker Kerstvakantie aan het vieren? Dan heb je alle tijd om te lezen! Op de BEAM Redactie hebben we boekenpakketten gemaakt die we weg gaan geven. Interesse? Stuur een mailtje naar beamredactie@eo.nl waar je omschrijft welk pakket je waarom graag zou willen hebben. Vergeet in die mail niet je huisadres te vermelden!

Boekenpakket #1

afbeelding

Twee romans, de één is een aangrijpend oorlogsverhaal, de ander een roman over de moeilijke weg naar vergeving.

Boekenpakket #2

afbeelding

3 boeken die allemaal gaan over rouw en ziekte. 'Geef nooit maar dan ook nooit op' is een eerlijk boek over teleurstellingen en dieptepunten in het leven.
'Zo, nu ben je wees. Doei' is een taboedoorbrekend boek over wezen. Ze zijn namelijk niet zielig, maar hebben wel volwassenen nodig.
'Een regenboog in de woestijn' gaat over kanker in een jong gezin. Het bevat praktische tips, maar ook de zoektocht waar God is in zo'n situatie.  

Boekenpakket #3

afbeelding

2 biografie毛n van 2 totaal verschillende mensen. Queen P gaat over de artiest Petra Pelties. In 2012 brak ze - nadat ze veel ellende mee heeft gemaakt - door in de hiphopwereld met het nummer Look Forward. Dit boek is een getuigenis van hoe God ingreep.
In BACKSTAGE geeft Kees Kraayenoord je een kijkje in zijn leven achter de schermen.   

Boekenpakket #4

afbeelding

Dit pakket bevat het spannende boek 'Paniek in Porto' van Bert Wiersema, het meidenboek 'Zoenen met Slagroom' van Jette Schröder en het handige boekje 'Time Flies' van Corien Oranje. Dit laatste boekje zorgt ervoor dat je je tijdens een kerkdienst nooit meer verveelt.

Boekenpakket #5

afbeelding

LET'S TALK ABOUT SEKS(ualiteit), BABY!

'Bemin' van Marije van den Berg is een boek voor jonge vrouwen over verliefdheid, relaties en seksualiteit. 'Vluggertjes' van Ruth Tanghe en Ruben Vlot bespreekt open en eerlijk alles wat je ooit al wilde weten: hoe zit het met zelfbevrediging bijvoorbeeld? Mag dat? 
'Van achter de kast' van Miriam van Tunen laat de reis zien die je moet maken als je binnen de christelijke gemeenschap uit de kast komt. 

Boekenpakket #6

afbeelding

Praktisch met je geloof aan de slag!
'Colour your faith' van Marian Timmermans is een creatief boek met invulopdrachten, notitiepagina's en nieuwe manieren om Bijbel te lezen. 'Contact met God' van Nelleke Plomp vertelt je alles wat je wil weten over bidden. Er zit zelfs een test in wat voor bidder jij bent. 

Boekenpakket #7

afbeelding

Zin om je hersenen te kraken?
'De wereldwijde vloed' van Tjarko Evenboer is een vernieuwend christelijk boek omdat het natuurwetenschap als uitgangspunt heeft genomen. Want wetenschap en geloof gaan niet samen, toch?
'Dogmatiek voor iedereen' is een mooi vormgegeven boek met heldere uitleg over moeilijke onderwerpen. Het is geschreven door Almatine Leene en Wim Markus. 

Iets interessants gezien? Mail ons!

- onderwerpregel: BOEKKEEENNNN (of iets wat er enigszins op lijkt.)
- je naam
- nummer van het pakket
- de reden waarom jij dit pakket wil
- de beste mop die je kent (vinden we leuk)
- het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen. 

Je kan tot en met zondag 1 januari aangeven welk pakket jij wilt hebben, daarna gaan ze op de post. VEEL LEESPLEZIER!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕