Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM geeft weg: boekenpakketten

17 juli 2017 Leestijd 3 min

Wat is er lekkerder in een hangmat op het strand of in je achtertuin op de loungebank, een boek te lezen? Je hebt geluk, wij geven superleuke boekenpakketten weg! Wil je kans maken? Stuur een mailtje naar beamredactie@eo.nl waarin je vertelt welk pakket je wilt hebben en waarom. Oh, en vergeet niet je adres te vermelden.

Boekenpakket #1 leerzame literatuur

afbeelding

Een historische en culturele biografie over Judas Iskariot, de discipel die Jezus verraadde met een kus. Daarnaast het indrukkende verhaal van Joshua Kotadiny. Joshua groeide op als zoon van een pastor en kwam al vroeg in aanraking met drugs, alcohol, criminaliteit en geweld. God greep in. Ten slotte een leerzame strip over Maarten Luther. Klinkt dat goed? Ga voor pakket leerzaam!

Boekenpakket #2 goede adviezen

afbeelding

Het liefst willen we allemaal perfect zijn, toch? Toch zijn we allemaal imperfect. Dit boek moedigt je aan je niet te laten tegenhouden door je tekortkomingen. Adem de Dag helpt je onthaasten met iedere dag een kort tekst. Elke dag een relaxmomentje, wie wil dat nu niet?

Boekenpakket #3 relaxmomentje

afbeelding

Een lekker tijdschrift in Flow-style met tips voor een gezond en gebalanceerd leven, een boek over de bijbel op de werkvloer (met handige tips voor tijdens een sollicitatiegesprek) en de roman De Ontmoeting over het leven van een man die door een vreemde ontmoeting helemaal op zijn kop wordt gezet.

Boekenpakket #4 koffietijd met God

afbeelding

Verhalen moeten net zo smakelijk zijn als een bezoeken aan de Starbucks, vindt schrijfster Judith van den Berg. Daarom deelde ze haar verhalen in verschillende koffie categorieën in, zoals 'bakkie troost' en 'caramel cappuccino'. Heb jij je weleens voorgesteld dat je gesprekken met God had waarin je hem alles kon vragen en waarin hij ook nog eens overal antwoord op zou geven? In Een Ongewoon Gesprek Met God beschrijft auteur Neale Donald Walsch de gesprekken die hij zelf met hem had. 

Boekenpakket #5 girly

afbeelding

Een schattige agenda van Belle met onder andere checklists als 'Hoe goed is jullie vriendschap?' en het vrolijke boek Jij Bent Mooi met vol met DIY- en beautytips, heerlijke recepten en goede kledingadviezen. Zit er iets voor jou bij? Mail ons! Vergeet de volgende dingen niet te vermelden: - Je naam
- Het nummer van het pakket
- De reden waarom jij het pakket wil
- Het adres waar het pakket naartoe gestuurd mag worden 
- En zet in het onderwerp 'Boeken'
Mailen kan tot en met zondag 23 juli, daarna gaan ze met de postbode mee. Alvast veel leesplezier!

Geschreven door

Anna Neeltje

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕