Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Antwoord op de meest gestelde EO-Jongerendag vragen

21 mei 2019 Leestijd 3 min

Zaterdag 25 mei is het zover: De EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy. ZIN IN. Om goed voorbereid op pad te kunnen, geven we hier antwoord op meest gesteld vragen:

Mijn ticket is nog niet binnen, wat nu?

Geen paniek! Als jij een ticket hebt gekocht, gaat het goedkomen. Check sowieso even je spam. Zit hij daar niet in? Download dan je ticket via eo.nl/ticketopvragen. Daarbij heb je je postcode, huisnummer en reserveringsnummer nodig. Lukt ook dit niet? Dan kan je mailen naar reserveringen@eo.nl.

Wat is er te doen op het buitenterrein?

Het buitenprogramma ziet er dit jaar anders uit. Er is geen uitgebreid buitenterrein zoals bij het GelreDome. Op het plein voor Rotterdam Ahoy kun je kennismaken met een paar toffe clubs en natuurlijk op de foto met artiesten. De pauze duurt wat korter dan andere jaren, maar je hebt genoeg tijd om even wat te eten. Dat kun je bijvoorbeeld kopen in Ahoy Plaza of op winkelcentrum Zuidplein.

Mijn tas is dikker dan een A4, mag hij mee naar binnen?

Probeer een zo klein mogelijke tas! Als je tas groter is dan een A4 kunnen we niet garanderen dat hij mee naar binnen mag. Ze gaan hem niet afpakken, maar er bestaat een kans dat je hem ergens moet wegleggen.

Mag ik drinken mee?

Ja! Bidons (ook Doppers) tot 500ml mogen gewoon mee naar binnen. Er zijn waterpunten om je bidon bij te vullen.

Hoeveel eten mag ik mee?

In de Ahoy Arena zijn verschillende bars waar je tijdens de EO-Jongerendag terecht kan voor drinken en diverse snacks en zoetwaren. Ook in Ahoy Plaza zijn mogelijkheden om (uitgebreid) te eten. Speciaal voor jullie heeft Rotterdam Ahoy haar prijzen gereduceerd tijden de EO-Jongerendag! Je mag zelf 1 verpakking  brood, snoep, koek of chipseten meenemen (geen harde verpakking). 

Route van en naar Ahoy

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl.

Eigen vervoer

Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Werkzaamheden Maastunnel

Er vinden werkzaamheden aan de Maastunnel in Rotterdam plaats. De rijrichting is uitsluitend richting Noord. Autoverkeer richting Zuid moet een andere route nemen. Wij adviseren bezoekers van Ahoy de binnenstad/Erasmusbrug met de auto te vermijden en via Ring Rotterdam naar Ahoy te rijden. Kijk ook op www.rotterdamonderweg.nl.

Dit is de link naar de parkeertickets: https://www.ticketmaster.nl/search/?keyword=EO-Jongerendag&brand=rotterdamahoy

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕