Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO-presentatrice Anne-Mar is zwanger: "Ik had een miskraam vlak voor een live-uitzending"

25 mei 2020 · Leestijd 2 min

Onze EO-collega Anne-Mar Zwart (presentatrice Anti Pest Club en Hip voor Nop) is zwanger! In een column die ze schreef voor Broadcast Magazine werd duidelijk dat dit absoluut niet gemakkelijk was. Zo had ze een miskraam op de wc en moest ze zonder dat iemand dit wist drie minuten later lachend het podium op.

Anne-Mar: "Terwijl ik me de afgelopen maanden allesbehalve fit voelde, moest ik presteren, glimlachen, stralen, altijd kunnen draaien en gewoon m’n best doen. Een ‘off day’ kan ik me niet permitteren. Nooit. Ik ben nu eenmaal met m’n kop op tv. En op tv zie je alles."

Wc vol met bloed

"Tot mijn grote vreugde was ik er die week achter gekomen dat ik voor het eerst in m’n leven zwanger bleek te zijn. Ik liep op wolkjes. Toen ik vlak voor de uitzending snel naar de wc ging, was het ineens foute boel. De wc vol met bloed. Een miskraam dus. Dikke tranen, m’n man appen, die op dat moment in het buitenland zat, met collega’s in 1 auto zat en niet kon bellen, kak, kak, kak.

En toen de opnameleider. Waar Anne-Mar bleef. We gingen live. Ik kon niet meer op de wc blijven.."

Lees haar hele verhaal bij Broadcast Magazine

Je weet nooit wat er bij iemand speelt

Dit eerlijke verhaal van Anne-Mar maakt weer eens duidelijk dat het belangrijk is om altijd aardig proberen te zijn tegen anderen. Je weet namelijk nooit wat er op het moment in hun leven speelt. Dit weekend maakte Anne-Mar bekend op haar Instagram-account dat het is gelukt om zwanger te worden:

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wij spraken Floor die een miskraam had op haar 16e. Lees haar verhaal hier.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡