Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Anne en Arnan reizen door Europa om geloof te verspreiden: “Deze manier van leven is geweldig!”

20 augustus 2020 · Leestijd 2 min

“Misschien zijn we over twee weken weer thuis, maar misschien komen we ook nooit meer terug,” vertelden Anne (28) en Arnan (25) toen ze besloten om door Europa te reizen. Na hun trouwdag vroegen de oud-studenten aan het conservatorium in Enschede en Arnhem God om hulp. Wat verwachtte Hij van Hen en hoe wilde God dat zij hun talenten benutte? “We kregen geen direct antwoord, maar wel een gevoel dat we deze reis moesten maken.”

In het artikel van CIP vertellen Anne en Arnan, van muzikantenduo ANAE, over hun reis door Europa. “We vinden deze manier van leven geweldig. Het lijkt niet altijd even comfortabel, maar als je het een beetje relativeert, dan valt het allemaal wel mee. We kunnen ook terug naar Nederland gaan, een baan zoeken en een huis kopen, maar we hebben het idee dat dit bij ons past.”

We reden rondjes op de rotonde, omdat God geen richting gaf

In het begin van de reis was het spannend. Arnan vertelt: “Ik was best wel gestrest toen we begonnen. We wisten niet hoe we geld moesten verdienen en daarnaast was het niet zo avontuurlijk als we hadden verwacht. Bij elke rotonde vroegen we God waar we naartoe moesten gaan. Dan reden we weleens drie rondjes op de rotonde en hoorden niets. Toen besloten we iets anders te proberen en te bidden.”

Benieuwd naar het hele interview met CIP? Lees het hier!

Het busje van Anne en Arnan was op 18 augustus te zien op NPO3 in ‘Doe alsof je thuis bent’. Hier kun je de aflevering terugkijken!

Beeld: Instagram ANAE

Geschreven door

Christiaan

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡