Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Alles wat je moet weten over de nieuwste BEAM WEAR

21 mei 2019 · Leestijd 2 min

Elk jaar weer razendpopulair: onze BEAM WEAR! Ook dit jaar kun jij weer de vetste BEAM-items scoren op de EO-Jongerendag. Een echte musthave? De ‘glow in the dark’-sweater!

Wil jij deze zomer je licht laten schijnen? Koop dan supervoordelig één van de exclusieve BEAM WEAR items! De korting geldt alleen tijdens de EO-Jongerendag, dus wees er snel bij! Kom naar de stands van BEAM WEAR in Ahoy en tik jouw outfit binnen voor het uitverkocht is.

Superchille hoodies

afbeelding

Een BEAM hoodie scoor je op de EOJD al voor 20 euro! (Normaal: 25 euro.) De hoodies zijn in grijs, groen, donkerblauw en hartstikke GEEL verkrijgbaar.

NIEUW: sweaters

afbeelding

Deze sweaters mogen niet ontbreken bij het EOJD-thema BEAM the Light! Loop deze zomer stralend over de camping of steel de show op een examenfeestje met deze GENIALE glow in the dark sweater. Het lichtgevende logo helpt jou om het hele jaar door te shinen.

afbeelding

En wat dacht je van de exclusieve BEAM the Light sweater? Worship het dak van de kerk af of deel de zachtste knuffels uit. Op de EO-Jongerendag koop je een sweater voor maar 25 euro! Dat betekent TIEN euro korting, superchill.

BEAM the Light T-shirt

afbeelding

Wil je je spierballen niet verstoppen in een hoodie of sweater? Koop dan op 25 mei jouw EOJD T-shirt. Het BEAM the Light-gehalte spat ervan af! Nu voor 15 ekkies.

Laat je licht schijnen met de uitgebreide BEAM WEAR 2019 collectie! OP = OP

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡