Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mirthe (17) wil niet alleen naar de EO-Jongerendag en start een groepsapp

2 februari 2022 · Leestijd 2 min

Mirthe (17) wil graag naar de EO-Jongerendag, maar heeft niemand om mee te gaan. Ze stuurde ons hierover een DM (heel slim!), dus nu is het onze missie om Mirthe te helpen en een groepje te maken met nog meer jongeren die anders ook alleen zouden gaan. (Aanmelden kan verderop in dit artikel.) Mirthe is al twee keer op de EO-Jongerendag geweest: “Toen ik de vorige keer de band For KING & COUNTRY zag optreden wist ik: de volgende keer wil ik hier weer heen!”

Mirthe: “Ik woon in Drachten, dus de reis naar Rotterdam Ahoy is zo’n drie uur. Maar voor een EO-Jongerendag vind ik dat het dubbel en dwars waard. De eerste keer dat ik er was vond ik het echt op een positieve manier overweldigend. Overal vuurwerk en lampen, ik dacht echt: ‘Wow, wat is dit?’ Tegelijkertijd vond ik dat er echt een hele fijn sfeer hing, zonder negativiteit of dat er bijvoorbeeld heel veel drank nodig was. Ik ben dan ook heel blij dat het nu eindelijk weer doorgaat!”

“Vroeger ging ik naar de EO-Jongerendag met jongeren uit mijn kerk, maar hen heb ik nu door corona heel lang niet gezien. Het voelt als een grote drempel om hen te vragen, maar ik vind het ook niet leuk om alleen te gaan. Als je in die zaal staat, wil je kunnen delen wat je ziet en het echt samen beleven. Daarom hoop ik dat andere jongeren die ook alleen naar de EO-Jongerendag gaan zich aansluiten bij de appgroep!”

Zo sluit je je aan bij de appgroep

Koop je ticket voor de EO-Jongerendag

Lees ook over:

Koop je ticket voor de EO-Jongerendag

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou