Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Akiane maakt schilderijen van haar visioenen

12 november 2018 · Leestijd 2 min

Sinds haar kleutertijd krijgt de Amerikaanse Akiane Kramarik (24) visioenen van God, die ze uitbeeldt op het schildersdoek. Haar schilderijen hebben grote invloed op haar leven en op dat van anderen.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Akiane is 4, als ze indrukwekkende visioenen krijgt van de hemel. Deze blijven komen, wekenlang. Om niet te vergeten wat ze gezien heeft, maakt Akiane er, zo jong als ze is, tekeningen van. Ze tekent onder andere ‘haar’ engel en Jezus. Ze vertelt haar moeder, die atheïst is, ook over haar visioenen. Akianes moeder is er erg in geïnteresseerd, het leidt zelfs tot haar bekering.

God is mijn leraar

Op haar 5e begint Akiane veelkleurige pasteltekeningen te maken. 's Nachts als ze wakker wordt, werkt ze verder aan haar tekeningen, die ze zo nu en dan ook op kunstbeurzen exposeert. Als haar visioenen stoppen, verliest ze inspiratie om met kunst bezig te zijn. Dit duurt tot haar 8e. Dan begint Akiane zichzelf in het schilderen te bekwamen, hoewel ze er geen les in krijgt. “God is mijn leraar,” zegt ze later over deze tijd. Met de inspiratie om te schilderen, komen ook haar visioenen weer terug en schildert ze doeken met namen als The Prince of Peace en Vader, vergeef hen.

Lees Akianes indrukwekkende verhaal verder bij Visie

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡