Ga naar submenu Ga naar zoekveld

7th Heaven was je christelijke lievelingssoap

23 april 2023 · Leestijd 2 min

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. We blikken terug op de ultieme christensoap van vroeger: 7th Heaven. Ken je deze nog?

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien moest je GTST en Onderweg Naar Morgen wel afzetten van je ouders. Maar HALLO, we hebben toch wel een soap nodig in ons leven? De ideale (en door ouders gedoogde) vervanger? 7th Heaven natuurlijk! Niets zo onschuldig als deze aandoenlijke serie.

Het was een perfect, bijna jaloersmakend gezin: de familie Camden. Vader Eric was dominee van een protestantse kerk. Samen met zijn vrouw Annie en hun vijf (uiteindelijk zeven) kinderen woonden ze in California. Matt, Mary, Lucy, Simon, Ruthie en de tweeling Sam en David (zien we hier een patroon in namen?), vormden samen een kneuterig en gezellig huis vol. Uiteraard vulde hond Happy dit geheel nog even extra aan. De serie ging vooral over de standaard kwaaltjes binnen een gezin en de activiteiten die Eric in de kerk deed. En dan is er natuurlijk ook nog de aanstekelijke themesong. Kun jij hem nog meezingen?

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Drama? Dat kende de familie Camden niet. Hoewel, ook in deze soap werd er wel eens iemand op overdreven wijze aangereden. Mary!!

De meiden die 7th Heaven keken waren uiteraard smoorverliefd op Matt, de jongens hadden natuurlijk een crush op Mary. We know you’re out there. Zo kon je lekker een sexy poster van Jessica Biel boven je bed hangen. Onder het mom van: ‘Het is maar een onschuldige serie’.Oh ja, en onze moeders keken stiekem mee voor vader Eric, a.k.a. Stephen Collins. Voor iedereen die af en toe nog steeds droomt van zijn 7th Heaven-liefde: zó zien de acteurs er tegenwoordig uit. Voel je je al oud?

Eric Camden (Stephen Collins)

Eric_Camden_Stephen_Collins

Annie Camden (Catherine Hicks)

Annie_Camden__Catherine_Hicks_

Matt Camden (Barry Watson)

Matt_Camden__Barry_Watson_

Simon Camden (David Gallagher)

Simon_Camden__David_Gallagher_

Mary Camden (Jessica Biel)

Mary_Camden__Jessica_Biel_

Lucy Camden (Beverly Mitchell)

Lucy_Camden__Beverly_Mitchell_

Ruthie Camden (Mackenzie Rosman)

Ruthie_Camden__Mackenzie_Rosman_

Sam Camden en David Camden (Lorenzo Brino, Nikolas Brino)

Sam_Camden_en_David_Camden__Lorenzo_Brino__Nikolas_Brino

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡