Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5x waarom jij gratis het magazine van BEAM moet aanvragen!

12 september 2019 · Leestijd 3 min

Waarschijnlijk behoor jij tot de gelukkige groep die vandaag of gisteren een BEAM-magazine door de brievenbus heeft ontvangen, nice! Maar misschien ben jij ook wel een van de mensen die, om wat voor reden dan ook, geen abonnement op het BEAM-magazine heeft. Vet jammer! Het magazine staat natuurlijk vol met grappige feitjes, interessante artikelen en leuke testjes, maar dat is niet de enige reden dat je ‘m echt wilt hebben! Check hier: 5 originele redenen waarom jij het BEAM-magazine vandaag nog gratis (!!!) móét aanvragen!

Kaftpapier

Je bent ondertussen al een tijdje weer bezig met school, maar je hebt nog steeds niet al je boeken gekaft… Je kaftpapier is op, en nieuw kaftpapier is superduur (en waarschijnlijk uitverkocht)! Niet getreurd: het BEAM-magazine kan prima gebruikt worden als kaftpapier! (Wel nadat je m gelezen hebt natuurlijk…) Gratis kaftpapier en ook nog een magazine, wat wil je nog meer?!

Kamer pimpen

Je hebt afgelopen week de middelbare school foto van Joram gezien op Insta en je krijgt hem maar niet uit je hoofd! En dan moet je kamer ook nog een beetje opgefleurd worden… 2 vliegen in 1 klap met het BEAM-magazine! Knip een mooie middelbare school foto van Joram (of je andere favoriete BEAM-redacteur!) uit en geef hem een mooi plekje in je kamer! (Als je dit echt doet, ge-ni-aal! Stuur een appje naar 0683673700 en wie weet zie je je foto terug in onze Insta Stories!)

Geen wc-ongelukken!

Je gaat op de wc zitten en... plons! Daar ging je telefoon! Of hij valt op de grond, laadt niet meer op, is helemaal leeg, zeg het maar! Er zijn helaas heel veel oorzaken om (tijdelijk) geen smartphone meer te hebben. Hartstikke irritant, want: wat nu? Even heb je het gevoel dat je in de prehistorie leeft, en dat er niks leuks meer is om te doen. Maar gelukkig is daar: het BEAM-magazine! Hoeft nooit te worden opgeladen, is toegestaan op school én laat je niet zomaar in de wc-pot vallen! Ideaal!

Geen muggen!

Het is ondertussen al bijna herfst, maar de muggen in je kamer houden daar geen rekening mee, superirritant! Je hebt al geprobeerd ze dood te meppen met je iPad, maar dit was een iets minder groot succes… Wat is er dan beter dan een lekker dik magazine waarmee je soepel alle muggen je kamer uit slaat?

GRATISSSSS

Heb je echt nog meer redenen nodig? Je bent een Nederlander, het is GRATISSSS, need we say more???

Leven op z'n kop

Nog één extra reden dan… In het magazine staan onder andere verhalen van BEAM’ers die vertellen hoe hun leven op z’n kop is gezet. Ook staat er een interview met twee interessante artiesten in, testjes, tips voor het nieuwe schooljaar en nog heeel veel meer! Bestel ‘m lekker en lees het zelf!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡