Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5 zomertips van de BEAM-redactie

14 juli 2016 · Leestijd 2 min

Vakantie! Eindelijk tijd voor een goed boek of drie seizoenen van je favoriete serie. De BEAM-redactie geeft je alvast een paar zonzalige zomertips:

Bas (groentje):

“Als ik de hele dag door golven heb gebanjerd, mijn schoenen vol zandkorrels zitten en m’n wangen roodgloeiend de schemering verwelkomen, dan houd ik van rode wijn en fijne sfeermuziek. Jordan Rakei is my man voor deze momentjes. Zijn stem tilt mij richting wolkendek, terwijl mijn hoofd zachtjes wiegt op de wind. Luisteren dus. Op repeat.” Roel (grafisch en zo):
“Boeken zijn niet mijn ding. Lekker naar de bios, StarTrek – Beyond. Helemaal prima!” Jacqueline (speelt voor redacteur):
“Het is een dik exemplaar, maar al zou je deze vakantie maar één boek lezen: laat het deze zijn! Ik ben Pelgrim van Terry Hayes is een fantastische thriller die je in 750 bladzijden de hele wereld over voert. De ene geheime dienst is nog geheimer dan de ander en uiteraard hebben ze allemaal een doel: de wereld behoeden voor de zoveelste ramp. Lezen dus!” Michaël (doet z’n best met film):
“Detectiveserie The Five (t/m 10 augustus op npo.nl). Bizar goed geschreven, superverrassende plotwisselingen. Spoiler alert: Wel een beetje zoetsappig einde…” Herbert (tja…):
“In Elon Musk van Ashlee Vance wordt één van de zo niet de interessantste zakenmannen van de laatste jaren beschreven. Je leert over Musks kindertijd, zijn eerste stappen in het bedrijfsleven, de ups en downs van zijn bedrijven. Daarnaast belicht het boek ook de donkere kanten van zijn karakter. Een echte aanrader voor iedereen die meer wilt weten over het ontstaan van bedrijven als Paypal, Tesla, SpaceX, hun problemen en de rol van Musk in dit alles.” Jij nog zomertips voor ons? Drop ze in de comments, op Facebook of via WhatsApp! Nog geen WhatsApp-lid? Foei! App zo snel mogelijk BEAM AAN naar 06-83673700. Bedankjewel :)

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡