Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5 redenen waarom de BEAM-trui je leven beter maakt

2 februari 2021 · Leestijd 4 min

Je ziet ze overal: BEAM-truien in verschillende kleuren. Dit kledingstuk naast een te gekke toevoeging aan je kledingkast, om heel veel redenen handig, mooi of inspirerend. Wij hebben voor jou vijf redenen op een rijtje gezet waarom de hoodie jouw leven een stukje beter maakt.

1. De BEAM-trui zit lekker en is ook hartstikke stijlvol

Het overkomt ons allemaal vast wel eens: je staat ’s ochtends voor je kledingkast, maar weet niet wat je aan moet trekken. De keuze is reuze, maar je bent eigenlijk een beetje uitgekeken op de outfits die je altijd draagt. Je wilt comfortabele kleding dragen, maar wel goed voor de dag komen. Dan kijk je op die ene plank en daar ligt-ie… De BEAM-trui in jouw favoriete kleur. Zodra je hem hebt aangetrokken vergeet je al je zorgen, want deze trui past bij elke broek en in deze trui ben je de hele dag comfortabel. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen over wat je aan moet trekken.

De weergave van deze giphy vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

2. “Hey, jij draagt dezelfde trui als ik! Houd jij dan ook van Jezus?”

Heel veel christelijke jongeren dragen de prachtige trui, te herkennen aan de opvallende kleuren en het logo. De kans is groot dat je wel eens iemand hebt gespot op school of in de stad die een BEAM-trui draagt. De trui is natuurlijk een goede reden om een praatje met iemand te maken. Het begint allemaal met een complimentje over de vette trui. Daarna vertel jij dat jij de trui ook in drie verschillende kleuren thuis hebt, dus is dat het eerste wat jullie gemeen hebben. Dan vertel je aan elkaar wat je zo cool vindt aan Jezus en voor je het weet heb je een nieuwe vriend gemaakt!

3. Je hoeft nooit meer een muts te kopen voor de winter

Als het koud is buiten (of binnen), trek je gewoon de muts van de hoodie over je hoofd. Je kunt zelfs de touwtjes aantrekken en strikken, waardoor de muts goed blijft zitten. Op deze manier blijven je oren en wangen altijd warm. Een ander voordeel is dat de muts vastzit aan je trui, dus hoef je nooit meer bang te zijn dat je hem kwijtraakt. En als je koude handen hebt, kun je het handige vakje op de voorkant van je trui gebruiken om je handen op te warmen. Kortom, je hebt het nooit meer koud!

De weergave van deze giphy vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

4. Voor ieder wat wils

De BEAM-trui is in veel verschillende kleuren beschikbaar, dus kun je elke dag een andere kleur trui aantrekken. Heb je vandaag zin in om een gele trui aan te trekken, maar morgen liever rood of roze? Dan kan dat! Zo hoef je nooit te wachten tot je favoriete trui eindelijk weer uit de was is, maar kun je deze elke dag van de week dragen.

5. Met de BEAM-trui zijn wij één

Door de BEAM-trui zijn we als christelijke jongeren met elkaar verbonden. Het is dus niet alleen een kledingstuk die je outfit helemaal afmaakt. Je kunt namelijk met de hoodie ook laten zien dat je een lichtje wilt zijn voor de mensen om je heen. Samen gaan we voor God en het dragen van de trui kan helpen om dat te laten zien. Twijfel dus niet langer; trek aan die hoodie en BEAM your light!

BEAM verkoopt al een paar jaar de herkenbare BEAM-truien, maar hoe eerlijk en milieuvriendelijk zijn deze truien? Lees het hier.

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡