Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5 celebs die zijn gepest

19 september 2017 · Leestijd 2 min

Ze zien er goed uit, zijn succesvol en hebben plenty money op hun bankrekening staan. Zo goed als het nu gaat, zo lastig was het vroeger. In hun jeugd werden deze supersterren gepest.

Selena Gomez

afbeelding

Je hebt de serie Thirteen Reasons Why misschien wel gezien? De serie over een meisje dat zelfmoord pleegt omdat het haar vaak wel erg moeilijk wordt gemaakt, is geregisseerd door Selena Gomez en haar moeder. Gomez vertelde in een interview dat ze aan het project begon omdat ze weet hoe het voelt om gepest te worden.

Justin Bieber

afbeelding

Dat Justin Bieber en zijn moeder het niet breed hadden, was voor veel van zijn klasgenoten een reden om hem het leven zuur te maken. Maar: “Als je er niet over praat, dan doet het juist veel meer pijn", zei hij in een interview. Hij maakte de soundtrack van Bully, een documentaire over pesten om op die manier zijn steentje bij te dragen.

Jessie J

afbeelding

Ze werd flink gepest. Hoe ze haar noemden? Alien! Maar Jessie J kon haar frustraties mooi kwijt in het nummer ‘Who’s laughing now?’

Lady Gaga

afbeelding

Ze valt altijd op met haar opvallende outfits, maar ook kleine Lady Gaga was al extravagant. Dat zorgde ervoor dat ze het mikpunt was bij haar leeftijdsgenootjes. Wraakgevoelens heeft ze niet. Ze schreef het nummer Born This Way niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar fans zodat ook zij weten: je bent wie je bent en daar moet je trots op zijn! 

Rihanna

afbeelding

Rihanna werd onder andere gepest vanwege haar huidskleur, maar de zangeres bekijkt het positief: Ze denkt dat het een voorproefje was om haar alvast een beetje hard te maken voor haar carrière. 

Geschreven door

Anna Neeltje

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡