Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met deze 4 appjes krijg je iedereen naar je Kerstnachtdienst!

14 december 2023 · Leestijd 2 min

Iemand meevragen naar de kerk kan eng zijn, maar daar zijn kerstnachtdiensten voor uitgevonden! De diensten zijn laagdrempelig, feestelijk en een onmisbaar onderdeel van Kerst. Kerk en Kerst zijn tenslotte als warme chocomelk en slagroom: een perfecte, overheerlijke combinatie die je niet wilt missen. Gun je klasgenoten, voetbalteam en overburen de complete kerstervaring; je hoeft alleen maar een appje te sturen. Wij hebben ze alvast voor je uitgeschreven. Copy en paste: lekker gemakkelijk!

Het leukste feest:

Hey! Ik heb echt een geweldig kerstevenement gevonden! Al je favoriete, klassieke kersthits komen voorbij, er wordt feestgevierd, en je hoeft niet te verkleumen in de kou, want het is lekker binnen. Ik sta om acht uur voor je deur, Groetjes! PS, je wordt thuisgebracht.

Doe eens gek:

Yo, er is echt iets geks gebeurd, man. Ik kwam net een hoogzwangere vrouw tegen op straat en ze stond op het om te bevallen. Ze belde overal aan, maar niemand liet haar binnen. Misschien dacht iedereen dat ze gek was, omdat ze zei dat ze nog maagd was. Zo kun je een zwangere vrouw toch niet behandelen! Meet me bij de kerk, dan kan ik je de rest vertellen.

Waarom naar de kerstman?:

Hoi hoi! Ik weet dat je vanmiddag naar het winkelcentrum wilde om op de foto te gaan met de kerstman, maar die dikzak kan me eerlijk gezegd geen kerstbal schelen. Ik heb voor ons viptickets gefixt voor een meet-and-greet met een échte celebrity. Ik geef alvast een hint: een koning! En … er is gratis chocomelk!

Laat jouw traditie zien!:

Hi, merry Christmas! Ik weet dat Kerst voor jou in het teken staat van bomvolle kerstbomen, een tafel vol lekker eten, en vooral qualitytime met je familie. Ik zou je heel graag willen laten zien waar Kerst bij mij om draait. Neem je ouders mee, dan eten we eerste gezellig met elkaar. Ik zou echt heel leuk vinden om je kennis te laten maken met mijn ‘kerstavondtraditie’.

BEAM's PLAYLIST: De beste 100+ christelijke kerstnummers 🎄

Lees ook over:

BEAM's PLAYLIST: De beste 100+ christelijke kerstnummers 🎄

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡