Ga naar submenu Ga naar zoekveld

3FM Serious Request Lifeline: Komen de dj’s bij jou langs?

20 september 2019 · Leestijd 2 min

The Lifeline is terug! Deze actie, waarbij 3FM dj’s door Nederland zullen lopen om geld op te halen voor het Rode Kruis, is een vervolg op het Glazen Huis. Vandaag zijn de nieuwe teams en de route bekendgemaakt.

The Lifeline houdt in dat drie teams met 3FM dj’s door heel Nederland zullen lopen. In totaal is dit een afstand van 500 (!) kilometer! Zij maken ondertussen radio en bezoeken acties die luisteraars organiseren. Dit doen ze natuurlijk niet zomaar, het is de bedoeling om geld op te halen voor het Rode Kruis. En vandaag is de route bekend gemaakt! Check snel of jouw stad/dorp ertussen zit!

Ook de dj-duo’s zijn bekend gemaakt. Frank van der Lende gaat samen met Eva Koreman (zie hieronder) de afstand afleggen, Sander Hoogendoorn doet dit met Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen zijn het laatste duo. Voor de helft is dit de eerste keer, voor Eva, Sander en Rámon is dit de tweede keer.

afbeelding

Het Rode Kruis zet zich in voor mensen die slachtoffer zijn van mensenhandel. Het geld is bedoeld om jongeren voorlichting te geven, slachtoffers te helpen en hulpverleners te trainen. Wil jij ook hiervoor doneren? Ga dan naar deze site.

Vorig jaar heeft onze Joram live verslag mogen doen van de Lifeline. Check het hier!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡