1 februari 2021

Kees Kraayenoord schrijft en zingt: ‘Lied voor ons land (God Zegen Nederland)’

Kees Kraayenoord zingt samen met Jennefer Zichem een lied om Nederland te bemoedigen: ‘Lied voor ons land (God Zegen Nederland)’. Het nummer is geïnspireerd door Martin Smith en Chris Tomlin die ‘Hymn for our nation’ schreven. Nederland kan een hoop zegen en gebed gebruiken in deze tijd, dus besloot Kees Kraayenoord dit zegenlied te schrijven.

Op Instagram deelde Kees de zegen voor ons land die hij heeft geschreven. Samen met Jennefer Zichem zong hij ‘Lied voor ons land (God Zegen Nederland)’. Op zijn Instagrampagina schrijft Kees dat dit lied een gebed is met verlangen naar herstel; juist in deze tijd. “We mogen het van God verwachten, omdat Hij degene is die verlost.”

Bekijk ‘Lied voor ons land (God Zegen Nederland)’ hier:

24 mei heeft Kees Kraayenoord gesproken én gezongen bij de BEAM Kerkdienst. In deze dienst sprak hij over 'Jezus geeft jou vrede'.

Lees meer

Volg ons