16 december 2020

Gratis online kerstoptreden van FOR KING & COUNTRY!! Kijk het hier terug

Dankzij for King & Country sluiten we 2020 toch nog feestelijk af. Ze hebben namelijk een online kerstoptreden gegeven!

Eind oktober bracht het muzikale duo van for King & Country een kerstalbum uit. In dit album goten de broers het kerstverhaal in een nieuw jasje. Het verhaal van Jezus wordt verteld door dertien nummers; zowel bekende als onbekende muziek. Zo kom je zeker in de kerstsfeer!

‘DRUMMER BOY: A Night of Celebration’

Om een lichtje te brengen in deze donkere tijd, hebben de mannen van for King & Country een online live evenement opgezet: ‘DRUMMER BOY: A Night Of Celebration’. Tijdens dit evenement spelen ze de nummers van hun nieuwste kerstalbum ‘A Drummer Boy Christmas’ en vertellen ze verhalen om Degene die onze grote hoop is te eren. Je kunt het optreden terugkijken op Facebook of Youtube.

Heb je het album van for King & Country nog niet beluisterd, maar ben je wel benieuwd? Je vindt het kerstalbum hier!

Wij zochten alles voor je uit over for King and Country. Wat drijft hen om muziek te maken en hoe zijn ze zover gekomen? Lees het hier.

Lees meer

Volg ons