23 november 2020

Dit zijn jullie hilarische, random weetjes: "Een mug plast op je voordat hij je prikt"

BEAM is een fantastische community met duizenden jongeren die allerlei geniale, moeilijke, mooie en soms niet normaal grappige dingen meemaken. Elke week stellen wij onze volgers via ons Instagram-account (@EOBEAM) een vraag en delen we de meest opvallende antwoorden met jou. Deze week: Wat voor grappige, random weetjes ken jij? (We hebben het niet gefactcheckt!)

Makes sense!

Ieeuww, dus het jeukt niet alleen... Het is ook ranzig?!

Oh joh, kon ik maar slapen terwijl ik nuttige dingen doe..!

Heb jij de tijd genomen om die deukjes te tellen?! En hoe vaak was je de tel kwijt?

Dit is gewoon een handige hack! Thanks voor de tip :)

Haha ja, hartstikke duurzaam!

Zo voel ik me ook als mensen me moeilijke vragen stellen...

Respect voor mensen die lenig genoeg zijn om dit te testen hihi

Ik krijg er spontaan zelf hippopotlaijsfdojdpfh van

Krijg je niet genoeg van feitjes? Wij hebben een Bijbel tijdlijn voor jou gemaakt. Lees het hier.

Lees meer

Volg ons