12 oktober 2020

Schrijf jij de column voor het nieuwe BEAM Magazine?

Hoezeevende hemel, heb jij altijd al mensen willen inspireren met grappige, ontroerende of schurende verhalen? Ben jij niet bang voor een beetje tegenspraak en reuring? Schön, dan willen we jouw column in het nieuwe BEAM Magazine van februari 2021! Lees hieronder wat je ervoor moet doen :)

Vereisten:

  • Maximale leeftijd: 23 jaar.
  • Ongeveer 400 woorden.
  • Thema: De Lieeeefde. Denk aan Valentijnsdag, liefdesverdriet, wat je van je ex hebt geleerd, je eerste zoen, single-zijn, haat aan kleffe stelletjes, romantiek, zelfliefde, Hooglied etc. Voorbeelden van columns vind je hier.
  • Leuke foto van jezelf :)
  • Deadline: 16 november 2020
  • Mailen naar: [email protected] (onderwerp: Column BEAM Magazine)

Lees meer

Volg ons