15 juni 2020

Ontroerend: Meisje met leukemie zingt Psalm 42: “Ja, mijn ziel dorst naar de Heer”

Het meisje van de video is 5 jaar en heeft acute leukemie. Leukemie is een vorm van bloedkanker dat zich snel verspreid door het lichaam. Het meisje krijgt op dit moment hele zware behandelingen. Gelukkig haalt ze kracht uit zingen. Ze is er gek op vertelt haar vader. Zo kent ze meerdere psalmen uit haar hoofd. Ook Psalm 42 en die zingt ze uit volle borst mee.

Ja, mijn ziel dorst naar de Heer,
God des levens, ach wanneer,
zal ik naad’ren voor Uw ogen,
in Uw huis Uw naam verhogen.

Facebook

Op de video die een tijdje geleden op Facebook geplaatst werd, kwamen veel positieve en hartverwarmende reacties: “Zo vol overgave en zo kwetsbaar. “Wat ontroerend en confronterend.” En: "Prachtig! Gisteren hadden we haar toevallig voor het eerst gezien op de afdeling en had ze niet zoveel zin om voor de zuster een liedje te zingen. 's Avonds kwam dit filmpje voorbij. Ze zingt mee uit volle borst!"

Wil jij het meisje een kaartje sturen? Klik dan hier!

Lees meer

Volg ons