27 april 2020

DOE MEE: Promoot je christelijke studentenvereniging!

Na een interview met N.S.U. werden wij overspoeld met mailtjes of we ook andere christelijke studentenverenigingen kunnen helpen. Al deze verenigingen zitten namelijk met hetzelfde probleem: door het coronavirus is het superlastig om nieuwe leden te werven. Daarom geven we elke club de kans zichzelf te promoten. In dit artikel lees je hoe je jouw christelijke studentenvereniging kunt aanmelden!

Wat moet je doen?

Stuur vóór donderdagmiddag 30 april om 12:00 uur een filmpje van maximaal één minuut waarin jouw studentenvereniging wordt gepromoot. Dat kan over de activiteiten gaan, de leden, de stad waar je vereniging is gevestigd of over iets heel anders. Maak het kort en krachtig, zodat de kijkers zich direct willen aanmelden. Stuur naast het filmpje een berichtje waarin in twee à drie zinnen wordt uitgelegd waarom je lid moet worden en hoe ze aan meer informatie kunnen komen. Dit alles mag je mailen naar beamredactie@eo.nl o.v.v. Studentenvereniging-actie.

Wat krijg je ervoor terug?

Jouw studentenvereniging op het grootste christelijke jongerenplatform van Nederland! Dé plek om toekomstige leden te werven en te enthousiasmeren voor een geweldige tijd bij jouw vereniging.

Hoe ziet zo’n filmpje er dan uit?

Navigators Studentenvereniging Utrecht maakte onderstaand filmpje. Handig ter inspiratie, maar leef je uit. Laat iets unieks zien en verras ons en de honderden jongeren die je hiermee bereikt. Heel veel succes!

Alvast nieuwsgierig naar christelijke studentenverenigingen? Eerder interviewden wij er een aantal. Lees ze hier

Lees meer

Volg ons