24 januari 2020

Christelijke artiest bijna voor Noorwegen naar Eurovisie Songfestival

Lisa Børud (23) komt uit een christelijke, muzikale familie. Ze kwam ver in de strijd om Noorwegen te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in mei, maar viel helaas toch af. Martine ten Klooster maakt elke week de show Holy Hits op radio 2 en belde met Lisa om te vragen naar haar inzending voor het Eurovisie Songfestival 2020: het nummer 'Talking About Us.'

Lisa: "Het nummer Talking About Us gaat over een relatie en je niets aantrekken van wat anderen daarvan vinden. Ik ben verloofd, dat ging best snel voor veel mensen om mij heen. Maar mijn verloofde en ik hebben gedaan wat goed voelde voor ons. Het is belangrijk om je dan niet teveel aan te trekken van meningen van anderen."

Benieuwd naar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy? Het is een bekende van de EO: Check dit artikel!

Lees meer

Volg ons