Ongemakkelijke familie foto BEAM
25 februari 2019

"De woonkamer was verhuld in de geur van mijn bruine magie"

Je kent het wel, je zit in een situatie en je kan je niet ongemakkelijker voelen. Je wangen worden rood, je gaat zweten en je komt niet meer uit je woorden. You are not alone! Dit zijn ongemakkelijke momenten van de BEAM-redactie.

Joram

"Ik ben op die brug gaan zitten, en het gebeurde op de brug zeg maar. En echt in het midden van mijn portie komt er een bus vol mensen langs, die zaten allemaal te kijken van ‘Huh, wat gebeurt hier op de brug?’.” Wil je weten wat Joram hier aan het doen was? KLIK DAN HIER (vanaf 2.36). 

Bas

Anouk

“Half-slapend liep ik de bus in, volle focus op mijn telefoon. Ik checkte in, begroette de buschauffeur vriendelijk (althans, dacht ik) en ging op zoek naar een vrije stoel. Maar op mijn weg ernaartoe besloot de chauffeur met volle overgave zijn gaspedaal in te drukken, waardoor ik zo'n anderhalve meter achteruit vloog. Extra awkward als mensen dan gaan vragen of je oké bent terwijl je spartelend op je rug ligt. En bedankt!”

Heb jij nou ook een ongemakkelijke situatie meegemaakt? Whatsapp ons je verhaal (06 83673700).

Lees meer

Volg ons