Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 januari 2019

Bid jij woensdag mee voor vervolgde christenen?

Meer dan 200 miljoen christenen worden wereldwijd vervolgd voor hun geloof. Dat is niet normaal. In Nederland hebben we de luxe in het openbaar te mogen geloven en bidden, dit gaan we dan ook doen: Komende woensdagavond om 19.30 uur willen we met zoveel mogelijk jongeren stil staan bij onze mede-christenen die niet in vrijheid leven en voor hen bidden. Dit kan thuis, onderweg of samen met de redactie tijdens een uitzending van BEAM LIVE. DRUK OP DE KNOP HIER ONDER EN LAAT WETEN DAT JE MEEDOET!

Volg ons