17 december 2018

NIEUW: Podcast met Reyer en Joram: “Zit je op Tinder?”

Ze stonden al drie keer samen op het podium van de EO-Jongerendag, maar kennen elkaar eigenlijk niet. Hoog tijd voor presentator Joram Kaat om aanbiddingsleider en remix-koning Reyer op te zoeken op een verwarmd terrasje.

Met vragen als “Zit je op Tinder?”, “Wat vind je van zwarte piet?” en “Moet je fit zijn als dj?” probeert Joram wat nieuwe details uit Reyer’s mond te toveren. In het nieuwe magazine staat een groot deel van het gesprek tussen Joram en Reyer uitgeschreven. Op pagina 42-44 vind je het interview en kom je zelfs achter Reyers schoenmaat.

Ben je benieuwd naar het volledige gesprek? GOED NIEUWS. De jongens zetten zich namelijk lekker voor schut op het terras, omdat ze beiden in een microfoon praatten. Het complete gesprek is open en bloot op Spotify te vinden. In het begin praten Joram en Reyer vooral over sociale media en carrière, maar verderop in het gesprek komende de wat pittigere details naar boven. Samen praten ze over een mogelijke wereldtour, pestverleden (+ de bijbehorende gevolgen), doelen, inspiratie, succes en schaamte.

Welke (christelijke) artiest moet BEAM vooral interviewen (EN OPNEMEN)? Stuur een mailtje naar beamredactie@eo.nl

Lees meer

Volg ons