8 november 2018

Wat zijn de alcohol afspraken bij BEAM'ers thuis?

Alcohol drinken. Voor tieners soms wel spannend of iets waar ze naar uit kijken. Maar ouders (en de wet, let’s be honest) proberen dit moment nog zoveel mogelijk te begeleiden. Altijd al benieuwd geweest hoe dit bij anderen in huis eraan toe gaat? Wij vroegen het aan onze BEAM’ers, zij stuurden het terug via spraakberichtjes. We hebben er hier een paar, en de rest was bijna hetzelfde;). Dus doe je geluid wat harder en luister goed.

"Ik drink niet, maar als ik zou drinken..."

Niks onder de 18, maar bij ouders + weekend = uitzondering

Het voordeel van broers en zussen

Gescheiden ouders betekent ook gescheiden afspraken

Safety first, groepsdruk last

Wil jij ook aan deze rubriek meedoen? App dan 'BEAM AAN' naar 0683673700 and join the gang!

Lees meer

Volg ons