28 september 2018

Skillet voorman John Cooper start nieuwe metalband

Skillet is een mega populaire christelijke rockband met harde muziek. Frontman John Cooper wil nog een stapje verder gaan: "Ik begin Fight The Fury omdat ik deze muzikale kant van mezelf niet altijd kan uiten in de muziekstijl van Skillet. Deze nieuwe muziek is donkerder, harder en rauwer." Fans van Skillet, niet getreurd: John stopt niet met Skillet en ziet Fight The Fury als 'sideproject'.

Waarom ik Fight The Fury ben gestart:

De band gaat dit najaar touren door Rusland. John kan niet wachten: "I have been dying to announce my new band Fight the Fury! For those fans who keep asking for hard and heavy music, this project is for you!"

En? Ben je blij met wat heftigere muziek of vond jij Skillet al wel heftig genoeg? Laat het weten in de comments op Facebook!

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons