26 september 2018

Lauren Daigle doet het deze week beter dan Drake en Ariana Grande

Christelijke artiest Lauren Daigle staat met haar nieuwe album Look Up Child op de derde plek in de Billboard 200 deze week. Dit is nogal een ding, want hiermee laat ze Drake, Ariana Grande en Nick Minaj achter zich. De Billboard 200 is een Amerikaanse hitlijst van bestverkochte albums in de Verenigde Staten. Lauren: “Het is een droom dat mijn muziek een breder publiek bereikt. Ik ben ontzettend blij dat mijn album zo goed wordt ontvangen!”

Er sneuvelen records!

Lauren Daigle breekt allerlei records. Een rijtje tot nu toe:
1. Best verkochte christelijke album van 2018
2. Meest verkochte christelijke album in negen jaar
3. Best verkochte album van een christelijke vrouwelijke artiest in twintig jaar

Het succes van het album van Lauren laat zien dat in Amerika nog veel naar christelijke muziek wordt geluisterd. De laatste jaren worden vooral rap en R&B steeds populairder, maar met albums zoals die van Lauren Daigle (en pas het gospelalbum van Tori Kelly) blijft christelijke muziek zeker een positie behouden. Onder andere door deze nieuwe christelijke muziek luisterde de afgelopen 30 dagen 68% van de Amerikanen naar christelijke muziek of gospel.

HOE KLINKT DAT ALBUM DAN??!

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons