Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 mei 2018

GETUIGENISSEN: Femke, Marcel en Mariëtte stappen uit hun boot!

Als er drie jongeren zijn die uit hun veilige bootje stappen, dan zijn het wel de jongeren die hun verhaal durven delen op het grote EO-Jongerendag podium: Femke, Marcel en Mariëtte!

Mariëtte ging tijdens haar stage bij het Leger des Heils steeds meer aan zichzelf twijfelen: doe ik het wel goed genoeg? Marcel was tot voor kort verlegen en introvert en sprak liever niet met ongelovigen over God. Femke raakte helemaal met zichzelf in de knoop en verloor alle hoop. Totdat God ingreep. Bekijk hier hun indrukwekkende getuigenissen:

Lees meer

Volg ons