Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
stage lopen bij beam redactie vacature eo
15 mei 2018

Stage lopen bij BEAM? Dit is je gouden kans!

Wil jij stage lopen op de leukste redactie van Nederland? EO BEAM is op zoek naar nieuwe redactie-, prodcutie en videostagiairs vanaf september 2018. Heb jij een passie voor schrijven en jongeren en ben je creatief en leergierig? Dan is deze vacature voor jou!

Over de redactie

Je komt stage lopen bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Over stage lopen bij BEAM

Als redactiestagiair schrijf je voor ons magazine en onze site (zowel korte nieuwsberichten en columns als langere achtergrondartikelen en interviews), woon je redactievergaderingen bij en draag je actief onderwerpen aan. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, houdt onze social media bij, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!
Ps: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.

Over jou

Onze ideale stagiair heeft een passie voor schrijven, vindt jongeren te gek en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Hij/zij is creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding Journalistiek, Nederlands of Communicatie, liefst derde- of vierdejaars. (Volg je een andere studie en wil je toch solliciteren? Verras ons!) Affiniteit met het christelijk geloof is een must.
 Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 1 september 2018. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 juni 2018 (eerder = beter) je sollicitatiebrief en CV naar BEAM ([email protected]). Wil je meer informatie? Stuur dan ook gerust een mailtje!

Volg ons