10 april 2018

“Ik kwam net uit het ziekenhuis en we waren uit onze hotelkamer gevlucht.”

De perfecte belichting, een prachtig blauwe zee op de achtergrond, opblaasflamingo erbij. Resultaat: 140 likes op Instagram. Maar wat gebeurde er eigenlijk écht op deze ‘perfecte’ vakantie, dit gezellige festival of die geweldige middag met vrienden?

Voordat de foto gemaakt werd stapte je misschien net in een kwal, of had je schreeuwende ruzie met je vriendin om het restaurant waar jullie gingen eten. Verschillende mensen (waaronder wijzelf) vertellen hoe imperfect het verhaal achter de foto was. Dit keer deelt de 24-jarige Yldau haar foto en haar verhaal. Een jaloersmakend mooie foto met prachtig weer. Maar de vakantie liep iets anders dan verwacht.

Waar is deze foto gemaakt?

De foto is gemaakt in Ibiza, ik was hier samen met mijn vriend op vakantie op dat moment.

Wie heeft de foto gemaakt?

Mijn vriend heeft hem gemaakt.

Wat is het échte verhaal achter de foto?

Wat je hier niet ziet is dat ik aan de binnenkant van mijn been een enorme uitslag had en daarmee net uit het ziekenhuis kwam. Ook zie je niet dat we uit onze Airbnb zijn gevlucht omdat we ruzie hadden met de eigenaren, en een veel te duur hotel hebben moeten boeken.

Wat voor foto had je geplaatst als het zo realistisch mogelijk had moeten zijn?

Een realistischere foto zou zijn geweest, ik huilend met te veel spullen op de achterbank van de taxi, haha. Gelukkig hadden we elkaar nog en waren de laatste dagen wel te gek!

Heb jij ook een mooie Instagram- of Facebook-foto waar stiekem een bizar, hilarisch of beschamend verhaal achter zit? Laat het ons weten!

Volg ons