2 maart 2018

NEW MUSIC: Singles van Hillsong Worship + Young & Free!!

Het is weer vrijdag, dat betekent nieuwe muziek op Spotify! Vandaag een 'Hillsong-feestje', want nieuwe singles van zowel Hillsong Worship als Young & Free. Ook beluister je hier de filmversie van MercyMe's nummer 'I Can Only Imagine'. Want ja, dat lied krijgt een eigen film. FEEST.

P E A C E - Hillsong Young & Free

Een nieuwe single van het populaire Hillsong Young & Free. Een eerlijk lied over onrust en vrede die God wil geven:

There’s a peace far beyond all understanding
May it ever set my heart at ease
What anxiety fails to remember
Is peace is a promise You keep

Who You Say I Am - Hillsong Worship

Als Hillsong Worship een single uitbrengt moet je hem snel luisteren, want voor je het weet moet je hem meezingen in een (jongeren)dienst in de kerk. 'Who You Say I Am' is de eerste single van het nieuwe album 'There Is More' die 6 april helemaal te beluisteren is op Spotify. 12 nieuwe worshipnummers: ZIN IN.

I Can Only Imagine (filmversie) - MercyMe

Over 2 weken draait de nieuwe christelijke film 'I Can Only Imagine' in de Amerikaanse bioscopen. De film draait om het lied dat het meest bekende 'christelijke lied' is bij 'niet-christenen', snap je het nog? De band MercyMe maakte een filmversie van hun al bestaande nummer, die nu te beluisteren is op Spotify. 

MOVIETRAILER: I CAN ONLY IMAGINE

Closer - Joshua Ali & Jaron Nurse

Als extraatje vandaag een soort zomerhit middenin de winter. Lekker ritme, blije melodie. Toch nog een beetje zon in huis. 

Lees meer

Volg ons