12 februari 2018

40 DAGEN AAN!

De veertigdagentijd staat voor de deur! Wil je daar wel iets mee, maar heb je geen idee wat?! App dan nu 40 DAGEN AAN naar BEAM (06-83673700) en alles komt goed!

Tijdens de veertigdagentijd staan we stil bij Jezus’ offer voor ons. Tenminste, we doen een poging. Uit ervaring weten we dat dat ‘stilstaan’ nogal een uitdaging is tussen alle instastories, afspraakjes, sporttrainingen, feestjes, toetsen en deadlines en verjaardagen van tantes door.

Bij BEAM hebben we de oplossing! We sturen je elke dag een appje om je te helpen stil te staan bij het grote feest – PASEN – dat eraan komt. Al is het maar een minuutje.

Hoe het werkt

Het is heel makkelijk. Echt.
Stap 1: Voeg BEAM toe in je contacten: 06-83673700
Stap 2: App ‘BEAM AAN’ naar BEAM
Stap 3: App ’40 DAGEN AAN’ naar BEAM


GEFELICITEERD, JE STAAT AAN! Je krijgt vanaf woensdag 14 februari (aswoensdag) veertig dagen lang elke dag (behalve op zondag, want die dag telt niet mee met de veertigdagentijd) een veertigdagenappje van ons. Terugappen mag natuurlijk :)

PS: Wil je geen appjes meer ontvangen van BEAM? App dan: ‘BEAM uit’. Alleen de redactie van BEAM ziet jouw telefoonnummer en berichten die jij stuurt. Jouw gegevens gebruiken we niet voor iets anders en worden niet verspreid.

Lees meer

Volg ons