19 december 2017

Justin Bieber schrijft minipreek voor jou

Dat Justin de afgelopen maanden druk met zijn geloof bezig is, blijft ongelofelijk vet. Deze week besloot hij op zijn gigantische Instagram-account met meer dan 95 miljoen volgers een minipreek achter te laten. Kijk maar:

 

Do you feel you have exhausted all options? Do you feel helpless? Do you feel like you’re never good enough? What if I told you that there’s a God that’s willing to meet you WHEREVER you’re at! What if I told you He could take away your pain, shame, guilt, and fears #JESUS

Voelt het alsof je alles al hebt geprobeerd? Voel je je hopeloos? Heb je het gevoel dat je nooit goed genoeg bent? Wat als ik je vertel dat er een God is die je wil ontmoeten waar je ook bent! Wat als ik je vertel dat hij je pijn, schaamte, schuld en angst kan wegnemen? #JEZUS

We <3 this! Meer van dit? Volg ons op Instagram (EOBEAM)!

Lees meer

Volg ons