Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 oktober 2017

Kuyt: "Geloof draag ik bij mij"

"Voor iedere wedstrijd lees ik uit de Bijbel, dat is een bepaalde vastigheid die ik met mij meedraag. Dit geloof draag ik bij mij.", aldus oud Feyenoord-aanvoerder Dirk Kuyt in de zondag uitgezonden BNNVARA-documentaire over de laatste maanden van zijn voetbalcarrière waarin hij met Feyenoord kampioen wordt. In de documentaire is te zien hoe hij in voorbereiding op een wedstrijd een bijbeltekst hardop voorleest vlak voor de kampioenswedstrijd. Prachtig!

Lees meer

Volg ons