Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
24 oktober 2017

Kom jij stage lopen bij BEAM?

Wil jij werken op de leukste redactie van Nederland? BEAM is op zoek naar nieuwe stagiairs vanaf februari 2018.

Check hier de vacature voor videostagiair

Check hier de vacature voor productiestagiair

Lees door voor de vacature van schrijvend stagiair

Heb jij een passie voor schrijven en jongeren en ben je creatief en leergierig? Word dan redactiestagiair bij BEAM!

Over de redactie

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Over de stage

Als redactiestagiair schrijf je voor ons magazine en onze site (zowel korte nieuwsberichten en columns als langere achtergrondartikelen en interviews), woon je redactievergaderingen bij en draag je actief onderwerpen aan. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, houdt onze social media bij, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn! (Ps: Extra leuk is dat je de EO-Jongerendag ook van heel dichtbij kan meemaken.)

Over jou

Onze ideale stagiair heeft een passie voor schrijven, vindt jongeren te gek en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Hij/zij is creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding Journalistiek, Nederlands of Communicatie (liefst derde- of vierdejaars). Affiniteit met het christelijk geloof is een must.
 Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 1 februari 2018. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 30 november 2018 je sollicitatiebrief en CV naar BEAM ([email protected])
. Wil je meer informatie? Stuur dan ook gerust een mailtje!

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden