Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 oktober 2017

Dit is er over van de grootste christelijke stad in Irak...

De grond is bezaaid met kogelhulzen, de muren en kroonluchters zijn zwartgeblakerd, van de kerktoren is helemaal niets meer over. Journalist Olaf Koens laat zien wat er nog over is van de Qaraqosh, een van de grootste christelijke steden in Irak. Sinds 2014 heeft IS er huisgehouden, en dat heeft verschrikkelijke sporen achtergelaten. Zulke beelden laten wel zien dat het niet vanzelfsprekend is dat je veilig naar de kerk kan gaan.

Lees meer

Volg ons