27 juni 2017

"Onze eerste kus was op onze bruiloft"

Moriah Peters (zangeres TRALA) en Joel Smallbone (zanger For KING & COUNTRY) zijn dolverliefd. "Ik heb nog nooit zo'n geduldige en mooie man ontmoet als hij", zegt Moriah. In 2014 trouwden ze en dat was het moment van hun eerste kus.

Joel en Moriah besloten samen te wachten met hun eerste kus. Moriah vertelde aan het Crown Of Beauty Magazine waarom:

"When I had my first kiss on my wedding day, you can’t imagine how good it felt. It was like happiness, gladness, joy, and peace rushing through me. Happiness because God ignored my teenage prayers asking for a boyfriend when I was like twelve, and happiness because He answered my prayers for a man who would love Him more than he would love me. I felt gladness because I saved myself for the one I would spend the rest of my days with, and gladness because I didn’t give in to temptation. I experienced joy because the day finally came. I had joy because my Jesus picked the perfect guy for me. I had peace because I knew that God was always taking care of me. He saw the big picture when I didn’t."

Moriah Peters schreef het nummer 'You Carry Me' over de trouw van God. "Ik vergeet vaak dat God trouw is en dat ik inderdaad nooit alleen ben. Ik hoop dat mijn liedje 'You Carry Me' een herinnering is aan iedereen dat God je nooit verlaat. Hoe zwaar de storm ook is of hoeveel vragen je ook hebt." Samen schreven Joel en Moriah I'll Wait For You.

I'll Wait For You - Moriah Peters ft. Joel Smallbone

Meer muziek van Moriah Peters nieuwe band TRALA of Joel Smallbone's For KING & COUNTRY? Volg BEAM op Spotify en blijf op de hoogte!

Lees meer

Volg ons