Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
2 mei 2017

FEIT: 43% jongeren heeft psychische klachten

Meer dan 4 op de 10 jongeren heeft psychische klachten. Toch is het moeilijk om te praten over je burn-out, depressie, angst, persoonlijkheids- of eetstoornis. NPO 3FM besteedt deze week samen met MIND aandacht aan dit onderwerp en lieten onderzoeksbureau Newcom de cijfers boven tafel brengen.

Deel jij met anderen hoe jij je voelt? En hoe reageer je als een vriend of vriendin eerlijk tegen je is? Meer weten over deze actie? Ga naar de site van NPO 3FM.

Lees meer

Volg ons